• Pénztár
Tétel 0 - Összesen : 0,00 Ft
Úgy látszik, hogy a kosár üres ...
hivatalos gyarto hivatalos gyarto hivatalos gyarto

Legkeresettebb termékeink

SECURIA_PRO_IP_2MP_WiFi_kamera_LIRDQS200W_2__1563173095_584
SECURIA PRO IP 2MP WiFi kamera LIRDQS200W
33900 Ft
Értékelés: Még nincs értékelés
ahd8chv2_w__3___1535095571_215
Securia Pro IP kamera rendszer 4MPx NVR8CHV4-W
309900 Ft
Értékelés: Még nincs értékelés
securia_ipvd8000scc69__1590667413_217
SECURIA PRO AHD 2MP dome kamera VD8000ASV
16900 Ft
Értékelés: Még nincs értékelés

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t de nem tartalmazza a szállítási költséget.

Kérjük, hogy pontosan adja meg elérhetőségeit és címét, hogy szükség esetén fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben nem kap visszaigazoló e-mailt, az esetben kérjük értesítsen erről minket e-mailben vagy telefonon.
A vásárlás befejeztével szintén kapni fog egy automatikus e-mailt, melyben megtalálja az Ön által leadott megrendelés visszaigazolását.
Amennyiben bármilyen hibát tapasztal ebben, illetve meg szeretne változtatni bizonyos tételeket, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Ez után a megrendelését munkatársunk e-mailben vagy telefonon visszaigazolja még egyszer.
Amennyiben valamelyik megrendelt termék nincs raktáron, munkatársunk kapcsolatba lép Önnel további egyeztetések céljából.


Szállítás

A megrendeléseket futárszolgálat segítségével, utánvéttel, vagy előre átutalással teljesítjük, a szállítás költségeit az aktuális díjszabás alapján a vevő viseli.
A szállítást 8-17 óra között, hétköznap kísérlik meg a szállítók, ezért célszerű munkahelyre kérni a csomagot, amennyiben Ön napközben dolgozik.

 

Szállítási lehetőségek:


- Előre átutalás esetén a vásárlót csak a szállítási költség terheli a súly függvényében.
Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a megrendelése után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosan mennyit kell átutalnia bankszámlánkra.
Ez esetben megvárjuk, míg beérkezik bankszámlánkra a szükséges összeg, majd az összeg beérkezése után továbbítjuk Önnek a csomagot a futárszolgálat segítségével.
Amennyiben Ön MKB bankban fizeti be a kívánt összeget, azt mi aznap megkapjuk, így lényegesen hamarabb el tudjuk indítani a szállítást. Viszont, ha egyéb bankban kerül befizetésre az összeg, az esetben 2-3 munkanap múlva kapjuk meg az átutalt összeget és innen számítva +1 munkanap a szállítási idő.

- Utánvétes szállítás esetén Ön a kézbesítőnek fizet. Ha raktáron van a megrendelt árucikk, várhatóan 1 munkanapon belül útnak indítjuk a csomagot, így körülbelül 2 munkanapon belül megérkezik a kívánt címre. A futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

 

Szállítási költségek:


A 47 000 forint alatti csomagok szállítási költsége bruttó 1300 forint, utánvétes és előre utalásos rendeléseknél egyaránt. 47 000 forint feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES.

 Text composed with the best online HTML editor. Please subscribe for a HTML G membership to remove this message.