Tétel 0 - Összesen : 0,00 Ft
Úgy látszik, hogy a kosár üres ...

Bestsellerek

kabel-plug&play1095
Biztonsági kamera kábel, 10m
2276 Ft
Értékelés: Még nincs értékelés
0668_783045bd68__1534227740_692__1561718196_648
Securia Pro IP kamera rendszer 1MPx NVR4CHV1-B
1269 Ft
Értékelés: Még nincs értékelés
kabel-plug&play20
Biztonsági kamera kábel, 20m
2748 Ft
Értékelés: Még nincs értékelés

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t de nem tartalmazza a szállítási költséget.

Kérjük, hogy pontosan adja meg elérhetőségeit és címét, hogy szükség esetén fel tudjuk venni a kapcsolatot Önnel.
Amennyiben nem kap visszaigazoló e-mailt, az esetben kérjük értesítsen erről minket e-mailben vagy telefonon.
A vásárlás befejeztével szintén kapni fog egy automatikus e-mailt, melyben megtalálja az Ön által leadott megrendelés visszaigazolását.
Amennyiben bármilyen hibát tapasztal ebben, illetve meg szeretne változtatni bizonyos tételeket, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Ez után a megrendelését munkatársunk e-mailben vagy telefonon visszaigazolja még egyszer.
Amennyiben valamelyik megrendelt termék nincs raktáron, munkatársunk kapcsolatba lép Önnel további egyeztetések végett.


Szállítás

A megrendeléseket futárszolgálat segítségével, utánvéttel, vagy előre átutalással teljesítjük, a szállítás költségeit az aktuális díjszabás alapján a vevő viseli.
A szállítást 8-17 óra között, hétköznap kísérlik meg a szállítók, ezért célszerű munkahelyre kérni a csomagot, amennyiben Ön napközben dolgozik.

Szállítási lehetőségek:

- Előre átutalás esetén a vásárlót csak a szállítási költség terheli a súly függvényében.
Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a megrendelése után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosan mennyit kell átutalnia bankszámlánkra.
Ez esetben megvárjuk, míg beérkezik bankszámlánkra a szükséges összeg, majd az összeg beérkezése után továbbítjuk Önnek a csomagot a futárszolgálat segítségével (amennyiben munkanap van.)
Amennyiben Ön MKB bankban fizeti be a kívánt összeget, azt mi aznap megkapjuk, így lényegesen hamarabb el tudjuk indítani a szállítást, viszont, ha egyéb bankban kerül befizetésre az összeg, az esetben 3-4 munkanap múlva kapjuk meg az átutalt összeget és innen számítva +1 munkanap a szállítási idő.

- Utánvétes szállításesetén Ön a kézbesítőnek fizet, ha raktáron van a megrendelt árucikk, várhatóan 1 munkanapon belül útnak indítjuk a csomagot, így körülbelül 2 munkanapon belül megérkezik a kívánt címre. A futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség.Text composed with the best online HTML editor. Please subscribe for a HTML G membership to remove this message.